Bli vår edtech4change-buddie

Vi är ett gäng med hjärta och stark passion för att bidra till att världen blir en bättre plats - bli vår vän och nå dem som får andra att göra bättre och förändra på riktigt!

Som edtech4change-buddy får du tillgång till en unik möjlighet att göra din röst hörd, både i magasinet edtech4change.se och genom våra event. Vi hjälper dig med redaktionellt innehåll i form av berättelser som blir till för att ni gjort verklighet av en idé som gör världen och livet bättre för andra. Vi vet att det vi fokuserar på växer. Därför riktar vi blicken mot de goda exemplen och den positiva utveckling som också finns omkring oss.

Integritet och självständighet är ledord vid magasinets produktion.

Vi tillhör ingen stor mediekoncern utan vilar i famnen på en ideell förening. Så behåller vi vårt oberoende och hög journalistisk kvalitet.

Genom edtech4change når du samhällsengagerade människor, företag och organisationer som brinner för utveckling och därför är först med att anamma digitala produkter och tjänster inom EdTech för en hållbar och långsiktig samhällsutveckling. Du når alla dem, som aktivt sprider de goda exemplen vidare till sin omgivning.

Delar du, ditt företag eller organisation vår redaktions mål och värderingar? Lever ni som ni lär? Då vill vi välkomna er till våra edtech4change-buddies.

Så blir du vår buddy